Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

HÉRA Prémium penészgátló adalék 105ml

Ár:
1.290 Ft (1.016 Ft + ÁFA)

• Védelmet nyújt a penész és gomba ellen
• Kifejezetten alkalmas párásabb helyiségekbe, fürdőszobába, konyhába

Beltéri felületekre alkalmazható diszperziós falfestékekhez adható festék adalék. Az így adalékolt beltéri falfesték preventív céllal alkalmazható olyan falfelületeken, ahol valószínűsíthető a penészgombák megjelenése.

2,5 l festékhez adagoljunk 35 ml adalékot, 5 l festékhez 70 ml adalékot és 15 l festékhez 210 ml adalékot.

Cikkszám: 8595006831861
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 13
Gyártó:
Menny.:db

Leírás

 

Az alkalmazás feltételei:

Feldolgozás és előkészítés:
Az adagolás előtt az adalékot tartalmazó edényt jól felrázva homogenizáljuk.

Felhasználás:
A már penészes falfelületet Héra penészgátló lemosó oldattal meg kell tisztítani a penészgombáktól a Héra penészgátló lemosó használati utasítása alapján, majd a felület szívóképességének megfelelően hígított Héra Fal x alapozóval alapozni. A Héra Prémium penészgátló adalékot alaposan össze kell keverni a Héra vagy Héra Prémium beltéri falfestékkel. 2,5 l falfestékhez 35 ml, 5 l falfestékhez 70 ml, 7,5 l falfestékhez 105 ml Héra Prémium penészgátló adalékot kell keverni. Az így előkészített festéket a szokásos festési technikákkal kell a felületre felhordani.

Megjegyzés: 
Az anyagszükséglet függ többek között a felhordás módjától és a felülettől. A megadott értékek csak tájékoztató jellegűek. Az anyagszükséglet pontos értékét adott esetben a bevonandó falfelületen kell meghatározni. A megfelelő tartósság és védelem eléréséhez a felületre szükséges a fentebb megadott anyagmennyiséget felhordani. Továbbá, a javasolt rétegfelépítések minden esetben a legjobb tudásunk szerinti ajánlások, és nem mentesítik a felhasználót az adott festendő felület vizsgálatától. A termék alkalmazási tulajdonságait nagymértékben befolyásolhatják a felhasználás körülményei és az alapfelület minősége. A javasolttól eltérő alkalmazásból, a festék szakmai ismeretek hiányából adódó hibákért nem áll módunkban felelősséget vállalni.

A feldolgozás hőmérséklete:
A penészgátló adalékkal bekevert festéket ne alkalmazzuk +5℃ alatti hőmérsékleten, amin a levegő, az anyag és az alapfelület hőmérsékletére egyaránt értendő.

H318 – Súlyos szemkárosodást okoz.
H317 – Allergiás bőrreakciót válthat ki.
H373 – Ismétlődő vagy hosszabb expozíció esetén károsíthatja a szerveket.
H400 – Nagyon mérgező a vízi élővilágra.
H411 – Mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz.
Biocidok alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Árukereső.hu Árukereső.hu