Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Szállítás és fizetés

A megrendelt termékek kiszállítását az GLS futárszolgálat végzi. A megjelenített szállítási díjak tájékoztató jellegűek. A pontos szállítási díj értékéről a rendelés véglegesítése előtt tájékoztatjuk  megrendelőinket. A szállítási díj függ a megrendelt termék/termékek méretétől, súlyától, értékétől és a kiválasztott fizetési módtól. Kérjük vegyék figyelembe, hogy egyes termékek kézbesítése nem minden szállítási mód szerint történhet (pl. Csomagautomata, Csomagpont szállítási mód esetén más méret- és súlykorlátozások vannak érvényben, mint a Házhozszállítás során). Valamint vannak olyan termékek, amelyek csak egyedi módon szállíthatóak (ezt az adott termék adatlapján feltüntetjük).

A kiszállított termék átvételekor kérjük ellenőrizzék le a megrendelt termék mennyiségét és minőségét. Amennyiben bármilyen panasza van, akkor azt kérjük 48 órán belül jelezzék a GLS Hungary Kft. felé vagy ügyfélszolgálatunk felé email formájában. Csak az időben (átvételtől számított 48 órán belül) kitöltött jegyzőkönyvvel alátámasztott panaszt tudjuk kivizsgálni és orvosolni. Javasoljuk, hogy kiszállításkor – még a futár jelenlétében – szemrevételezéssel vizsgálja meg a csomagot, és győződjön meg annak sértetlenségéről!

GLS FUTÁRSZOLGÁLAT elérhetőségei:

           Csomag nyomonkövetése

A megrendelés kifizetése az alábbi módok valamelyikén történhet:

- Utánvét: A megrendelés kifizetése kézbesítéskor történik a futárnak (amennyiben bankkártyával szeretne a futárnál fizetni, kérjük jelezze előre, mert nem minden esetben ad lehetőséget erre az MPL futárszolgálat)

- Előreutalás: A megrendelt termékek kiszállítása/átvétele a banki előreutalás teljesítése után történik (a fizetési adatokról emailben tájékoztatjuk megrendelőinket)

- Bankkártyás fizetés

 

Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu